Francesc Ruiz – No comprendo + Narvesen

15.09.2016, 19.00 h. + 16.09.2016, 11.00 h. – 12.00 h.

 

 

Inauguració de «No comprendo», exposició de Francesc Ruiz a OSLO PILOT Project Room (Prinsens gate 2 – 0152 Oslo, Noruega) i «Narvesen», accions artístiques no anunciades al voltant de la difusió de materials impresos de Francesc Ruiz en diferents llocs al centre d’Oslo (Noruega). Totes dues activitats són les dues primeres intervencions d’un projecte de diverses parts de Francesc Ruiz per OSLO PILOT, un projecte de dos anys que investiga el paper de l’art en i per a l’àmbit públic.

Més informació
 

Inauguración de «No comprendo», exposición de Francesc Ruiz en OSLO PILOT Project Room (Prinsens gate 2 – 0152 Oslo, Noruega) y «Narvesen», acciones artísticas no anunciadas en torno a la difusión de materiales impresos de Francesc Ruiz en diferentes lugares en el centro de Oslo (Noruega). Ambas actividades son las dos primeras intervenciones de un proyecto de varias partes de Francesc Ruiz para OSLO PILOT, un proyecto de dos años que investiga el papel del arte en y para el ámbito público.

Más información

 

Opening of «No comprendo», a show by Francesc Ruiz at OSLO PILOT Project Room (Prinsens gate 2 – 0152 Oslo, Norway) and «Narvesen», an unannounced artistic actions surrounding the dissemination of Francesc Ruiz printed matter in different venues at central Oslo (Norway). Both activities are the first two interventions of a multipart project by Francesc Ruiz for OSLO PILOT, a two-year project investigating the role of art in and for the public realm.

More information